Setmanari d'informació local - 138 anys

La borrasca 'Flora' sacsejarà aquest dijous les Balears

26401

La borrasca 'Flora' sacsejarà les Balears al final del dia de dijous, després que un fort front fred arribi aquest dimecres a l'horabaixa a Galícia i posi fi a les condicions meteorològiques d'estabilitat de les darreres setmanes per a donar pas a precipitacions generalitzades.

Per aquest motiu, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha emès un avís especial perquè aquest front serà «molt actiu» i creuarà durant el dijous tota la Península, d'oest a est, i al final del dia se situarà a les Balears.

Precisament, el més significatiu segons l'Aemet serà la formació d'una borrasca a l'entorn de l'arxipèlag balear que, encara que no molt duradora en el temps, produirà efectes «rellevants» a la zona i que, d'acord amb el protocol establert, s'ha batejat com a 'Flora'.

Amb el pas del front es preveuen ratxes de vent que arribaran als 60 a 80 quilòmetres per hora en moltes zones de la Península, encara que els vents més intensos es produiran a l'est i al sud-est peninsular i a les Balears des de dijous a l'horabaixa fins divendres al migdia, just quan 'Flora' s'aprofundeixi en l'entorn de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.