Setmanari d'informació local - 138 anys

Uns cinquanta joves i tres formacions musicals rebran els premis 'Art Jove 2018'

26391

Uns cinquanta joves i tres formacions musicals de les Illes rebran aquest dissabte a les 20.00 hores per part del Govern dels premis del programa cultural Art Jove 2018 a la Casa del Poble d'Esporles.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, s'ha informat que el concurs 'Art Jove' aquest any, a més, inclou la final del certamen d'un concurs de Poesia de Salvador Iborra, una iniciativa de l'Associació d'Escriptors en llengua Catalana (AELC) i que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Balear de la Joventut (IBJove) i l'Agència Catalana de la Joventut.

Així mateix, s'ha explicat que el certamen està adreçat a joves escriptors d'entre 16 i 30 anys i que els participants al certamen de poesia Manel Marí d'Art Jove automàticament estaven inscrits per participar al premi Salvador Iborra.

El jurat, presidit per una poeta guanyadora de 'Art Jove' i membre del AELC, Laia Martínez, pel poeta Eduard Escoffet, l'escriptor Sebastià Bennasar, l'editor Enric Viladot i la poetessa Àngels Moreno, es va reunir el passat 7 de novembre a Barcelona i va atorgar dos premis. El primer està dotat amb 2.000 euros i la publicació del poemari per part de l'editorial Viena Edicions i el segon premi està dotat amb 500 euros.

L'acte de dissabte, estarà presidit per la presidenta del Govern balear, Francina Armengol; la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur; el director de l'IBJove, Joan Ferrà; el director general d'Esports i Joventut Carles Gonyalons; i comptarà amb representants de la Generalitat de Catalunya, Norma Pujol; el director de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch; la directora general de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció, Agnès Russiñol; la secretaria d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva i la presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Bel Olid.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.