Setmanari d'informació local - 138 anys

Ecologistes organitzen el funeral del plàstic per a aquest dissabte

La Llei Balear de Residus i Sòls Contaminats està a la recta final del debat al Parlament. Es tracta d'una llei pionera en l'àmbit europeu pel que fa a la implantació de mesures de prevenció, com la prohibició de determinats envasos d'un sòl ús, la reutilització, el desenvolupament de la Responsabilitat Ampliada del Productor, l'obligatorietat de recollida selectiva de la fracció orgànica, la reducció del malbaratament alimentari o la implantació dels sistemes de retorn que ajudin a obtenir una recuperació de materials de qualitat. Mesures, totes elles, que ajudaran a tancar el cicle dels recursos naturals, posar fre a l'abandonament de residus al medi natural i protegir el territori i la Mediterrània.

El conjunt d'entitats que fan feina a favor de la prevenció dels residus a les Illes han volgut organitzar una acció de caràcter festiu al carrer per a visualitzar el suport social que té aquesta llei.

L'acció tendrà lloc el dissabte, 15 de desembre, a les 11 h, i consistirà en un passacarrer festiu per a «celebrar la mort del plàstic». S'iniciarà al Parc de la Mar i finalitzarà al Parlament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.