Setmanari d'informació local - 138 anys

Contacontes, taller i signatura del llibre 'Naixements bestials' a Quart Creixent

26337

El pròxim divendres 14 de desembre la llibreria Quart Creixent acollirà la presentació del llibre 'Naixements bestials' a càrrec de l'autora Aina Bestard, qui també farà una firma de llibres. A l'acte també es durà a terme un tallar i un contacontes, tot això a partir de les 18.00 hores al carrer Rubí, 5 de Palma.

«Hi ha milions d'espècies en el planeta. Per tant, hi ha un munt de nadons animals diferents! Humans, elefants, gats, ratolins, porquets, rionceronts, goril·les i molts altres animals són mamífers. La majoria de mamífers créixen dins la panxa de la mare fins que néixen. Els reptils, els ocells y els amfibis normalment ponen ous. Fins i tot els peixos ponen moltíssims ous, a vegades milions!».

Aquest llibre, replet d’il·lustracions delicades i jugant amb transparències, mostra el miracle d’una nova vida.

Aina Bestard és il·lustradora i dissenyadora tèxtil. De petita, el seu avi va ensenyar-li a dibujar per compartir la seva propia vocació. Va estudiar Disseny gràfic a la ESDI de Barcelona. Va començar a treballar per a la indústria de la moda, principalment, i va fer dissenys per a Miró Jeans i Women’s Secret. Es va traslladar a Mallorca, des d’on va dissenyar sabates per a Camper durant més de cinc anys.

Ara il·lustra llibres infantils i ha publicat tres llibres a la col·lecció d’èxit mundial Què s’amaga...? (Què s’amaga dins el bosc?, Què s’amaga dins el mar? i Què s’amaga dins el cos humà?), amb més de 250.000 còpies venudes en més de dotze idiomes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.