Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort organitza un seguit d’activitats pel Dia Internacional de les Persones Migrants

26333

Cort ha organitzat a partir d'aquest dimarts fins al 20 de desembre activitats per commemorar el Dia Internacional de les Persones Migrants, que serà el dia 18 i, així mateix, ha informat que a Palma el 20 per cent de la població és estrangera i conviuen més de 170 nacionalitats.

Així ho ha va detallar en roda de premsa el regidor de l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, qui també va assegurar que es vol fer valdre «la riquesa de la ciutat en relació a la diversitat cultural».

El programa té com a fil conductor el coneixement de diferents experiències migratòries, realitats i cultures amb la finalitat de potenciar l'acostament i el diàleg entre elles. En aquest sentit, es dirigeixen a la sensibilització, el coneixement i interacció entre les cultures presents a Palma per promoure i fomentar la convivència.

Les activitats que s'han programat inclouen activitats com a exposicions, jornades formatives, cinema i teatre, entre altres. Així mateix, els actes giraran entorn de temàtiques diverses com, per exemple, els moviments migratoris explicats en primera persona, la situació de les persones refugiades, el consum responsable i la convivència intercultural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.