Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell concedeix més de 200.000€ en ajudes pel foment de l’ús del català

26313

La Direcció Insular de Política Lingüística ha concedit un total de 238.942 euros en ajudes per al foment de l'ús del català, dels quals 136.450 euros s'han lliurat a 33 empreses i 102.491 a 18 entitats sense ànim de lucre.

Segons ha informat el Consell, amb aquesta iniciativa el Departament de Participació Ciutadana i Presidència recupera la convocatòria d'ajudes destinades a impulsar la presència de la llengua catalana a les empreses, entitats associatives i organitzacions sense ànim de lucre, que té com a objectiu ampliar la presència de la llengua catalana a Mallorca.

En concret, la Direcció Insular de Política Lingüística va publicar una convocatòria d'ajudes de mínims que destinaven 250.000 euros per al foment del català en material imprès i rètols. D'aquesta base pressupostària, es preveia 170.000 euros a empreses i 80.000 euros a entitats associatives i organitzacions sense ànim de lucre.

D'aquesta manera, la Institució insular manté que les institucions públiques «han de continuar contribuint al procés de normalització lingüística i comptar amb la implicació de sectors socials i el compromís col·lectiu de tots els actors d'aquest procés».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.