Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca reclama que el Govern també pagui les indemnitzacions derivades de la protecció del territori de l'illa

26305

MÉS per Menorca exigeix al Govern que es faci càrrec de part de les indemnitzacions derivades de la desclassificació i protecció del territori de Menorca, «igual que ho fa de les desclassificacions fetes per llei l'any 2008 a Eivissa i Mallorca».

El partit fa aquesta exigència en el context del Decret llei que dimarts es debatrà i votarà al Parlament per a generar crèdits i pagar les indemnitzacions de Mallorca i Eivissa, i en el qual no consta l’illa de Menorca.

Els menorquinistes consideren que Menorca «no es pot veure perjudicada i exclosa del suport del Govern perquè fes els deures primer que ningú per a protegir i preservar el territori, una competència que és pròpia dels consells insulars».

En aquest sentit, cal recordar que el Consell de Menorca ha de fer front a indemnitzacions milionàries per uns terrenys desclassificats a Son Bou, una a l’empresa Cesgarden i una altra a Princesa Son Bou, fruit de dues sentències fermes. En el primer cas encara deu la meitat dels 28 milions d’euros.

Per això, MÉS per Menorca demanarà que les sentències indemnitzatòries a favor de CESGARDEN SL i PRINCESA SON BOU, SL siguin assumides pel Govern, «igual que assumeix (perquè així ho va fer per llei) els 143 milions d’euros per les indemnitzacions de desclassificació a Mallorca i Eivissa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.