Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus al concurs de fotografia 'I tu, jugues en català?'

Les fotografies s'han de publicar a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #jugaencatala

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, reprèn la campanya 'I tu, jugues en català?' que va engegar l'any passat i que té com a objectiu «fomentar el joc en llengua catalana».

Amb aquesta finalitat, tal com ha anunciat aquest dissabte el Govern, es disposa d'una pàgina web (jocsencatala.cat) des de la qual «es dóna a conèixer l'oferta de jocs i juguetes en català que hi ha al mercat i els establiments on es poden adquirir».

Així, com a activitat complementària a aquesta campanya el Govern proposa dues activitats. Una és el concurs de la carta als Reis d'Orient que ja es va dur a terme en l'edició anterior. L'acció s'adreça a infants de fins a 12 anys i entre tots els participants es sortejarà un viatge a Port Aventura. La segona, com a novetat, serà que enguany es presenta un concurs fotogràfic amb regals i grans.

El concurs de fotografia comença aquest dilluns, 10 de desembre, i estarà obert fins dia 31 de desembre. La participació és gratuïta i hi ha dues categories segons l'edat dels participants: la modalitat infantil (fins a 14 anys) i la modalitat adulta (a partir de 14 anys).

En la modalitat adulta, tal com han explicat des d'aquest departament, les fotografies s'han de publicar a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #jugaencatalà; i en la modalitat infantil, les fotografies s'han d'enviar a l'adreça de correu electrònic itujuguesencatala@gmail.com, acompanyades del document d'autorització corresponent.

Els participants, segons han explicat les autoritats, han de «descriure la fotografia, que ha de ser d'autoria pròpia, amb una paraula o una frase en català». Cada participant podrà presentar tantes fotografies com vulgui. El jurat valorarà la relació entre el 'joc' i la 'llengua catalana', l'originalitat de la fotografia i la qualitat artística.

Per obtenir més informació, es poden consultar les bases del concurs al següent enllaç de la pàgina web habilitada per Política Lingüística.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.