Setmanari Sóller

133
anys

L'Audiència reafirma que l'atac de Font Rosselló a l'ASM podria ser delicte d'odi

07-12-2018

L'Audiència Provincial ha rebutjat el recurs de l'exdiputat del PP i membre destacat del col·lectiu 'Fundació Jaume III', en el qual es demanava que l'atac a la paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca fos considerat un delicte lleu i no un delicte d'odi.

L'Audiència, doncs, ha decidit fer cas de l'acusació particular i promoure una investigació per un presumpte delicte d'odi, a causa de l'hostilitat i violència amb que Font Rosselló va atacar la paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Els fets es remunten al dia 7 d'octubre de 2017, quan participants a una manifestació que comptava amb el suport de la Fundació Jaume III, liderats pel portaveu d'aquesta entitat, Juan Font Rosselló, varen assaltar i destrossar la paradeta informativa de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Només la temperança amb què varen actuar els sobiranistes va evitar que l'episodi de violència anàs a més.

Juan Font Rosselló, tal i com demostren diversos vídeos, va coordinar l'atac i ell personalment va rompre part del material de la paradeta i s'encarà amb el l'expresident del Govern, Cristòfol Soler, a qui insultà.

La televisió pública de les Balears, IB3, poc després, va entrevistar Juan Font Rosselló qui va declarar que l'acció en la qual havia participat era per «defensar l'ordre constitucional» i per salvar «la unitat d'Espanya.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris