Setmanari d'informació local - 138 anys

Els taxistes de Pimem defensen l’obligatorietat de dur TPV per cobrar amb targeta

26207

Les associacions de taxistes associades a Pimem, Asatm i Amtat han assenyalat aquest dimecres que estan «completament en contra» de la decisió, de l'associació de taxistes de CAEB d'impugnar davant els jutjats la norma que obliga als taxistes, a partir de l'1 de juliol de 2019, a dur TPV per cobrar amb targeta.

La Federació Independent del Taxi de les Balears (Fitib) conjuntament amb l'Associació Sindical Autònoms del Taxi de Mallorca (Asatm) a través del seu portaveu Biel Moragues asseguren, a més, que es personaran personalment en la causa a favor de Cort.

«Els nostres advocats estaran del costat de l'Ajuntament perquè consideram que la decisió de dur TPV en els taxis és necessari si volem ser competitius, oferir un millor servei i ser més transparents», han manifestat.

Les associacions han titllat de «vergonyosa» la decisió que s'ha pres per part de l'associació de taxis de CAEB i han recordat que aquests taxistes «no representen a la major part del sector ni dins de Palma ni en tota Mallorca».

A més, les dues associacions i la federació volen recordar que ells «sí que compten amb aquesta representativitat» i que des del primer moment s'han mostrat «a favor del cobrament amb targeta en els taxis».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.