Setmanari d'informació local - 138 anys

Telecinco oferirà les campanades de Cap d'Any des de Sant Llorenç

26167

Telecinco oferirà les campanades de Cap d'Any des de Sant Llorenç per tal de «llançar un missatge de suport, esperança i bons desitjos per a 2019» després de la tragèdia de la torrentada.

El grup Mediaset ha informat que oferirà a través de tots els seus canals la tradicional cita de les campanades per a «compartir amb els ciutadans de Sant Llorenç aquest moment tan especial».

Lara Álvarez i Jesús Calleja seran els encarregats enguany de retransmetre les campanades de Cap d'Any a Telecinco.

Per la seva part, l'Ajuntament de Sant Llorenç s'ha mostrat emocionat amb la notícia mitjançant la seva pàgina de Facebook on han explicat: «No ens deixen de sorprendre les mostres de suport que hem rebut durant aquests gairebé dos mesos des que el nostre municipi va ser ferit per la torrentada. Avui, n’hem coneguda una altra que ens ha omplert d’il·lusió i ben segur ens farà treure un bon somriure aquests dies de Nadal, on els sentiments afloren més que mai. Jesús Calleja i Lara Álvarez, presentadors de Telecinco vindran al nostre poble a celebrar les campanades! Telecinco retransmetrà les campanades des del nostre municipi i com a Ajuntament i en nom de tot el municipi, volem expressar el nostre agraïment per tenir aquesta consideració que farà oblidar els mals moments per una estona i també donarà encara més repercussió a la nostra situació. Una situació a la qual farem front, tot i que encara queda molt per fer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.