Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca: «El creixement de VOX a Andalusia suposa un pas enrere molt important»

26153

El coordinador de MÉS per Menorca, Nel Martí, ha lamentat aquest dilluns el resultat de les eleccions andaluses «sobretot perquè l'extrema dreta té ara la clau del govern». El menorquinista ha dit que «en el cas que hi hagi un govern de dretes, serà molt de dretes».

Referint-se a VOX, Martí ha assenyalat que recupera un llenguatge i uns valors «que ja s'havien superat». En concret, ha apuntat que la formació d'extrema dreta «fa exaltació del masclisme, nega el franquisme, utilitza un llenguatge xenòfob i discriminatori i fins i tot racista».

El coordinador de MÉS per Menorca també ha remarcat que el programa electoral de VOX proposi eliminar la Llei de Violència de Gènere i fins i tot il·legalitzar partits polítics. «Tot això suposa un pas enrere molt important», ha manifestat.

D'altra banda, Martí ha considerat que les eleccions andaluses influeixen en la resta de comicis que se celebraran pròximament. En aquest punt, ha fet una crida als ciutadans de les Balears perquè, de cara a les eleccions de 2019, «votin pensant en el que és millor per a les Illes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.