Setmanari d'informació local - 138 anys

'Estimam Palma, una Transformació en marxa' difondrà els projectes impulsats per l'Ajuntament

26151

MÉS per Palma ha llançat aquest dilluns la campanya 'Estimam Palma, una Transformació en marxa', amb la qual s'instal·larà taules informatives en diferents barris per difondre els projectes impulsats aquesta legislatura a l'Ajuntament i també recollir aportacions per al seu programa electoral.

Així ho ha anunciat el batle i candidat de MÉS a la batlia, Antoni Noguera, que en declaracions als mitjans ha assegurat que la formació ecosobiranista és «tot el contrari als partits d'extrema dreta que tenen l'odi com a principal premissa». «Nosaltres volem un projecte que generi il·lusió i no enfrontament», ha subratllat.

MÉS ha presentat aquesta campanya que ja ha començat amb una taula a la cruïlla entre el carrer Sant Miquel i el carrer Oms. A l'acte també han participat els números 2 i 3 de la llista per a les eleccions de maig, Neus Truyol i Llorenç Carrió -tots dos regidors de Cort actualment-.

Com ha explicat Truyol, que ha ressaltat el «factor humà» de la campanya, la iniciativa inclou el muntatge de llocs a peu de carrer, l'elaboració del programa 2019-2022 i la distribució de fullets de districte i de barri. Des de MÉS han assenyalat que les taules serviran per recollir propostes per elaborar el programa i «escoltar de tu a tu a la ciutadania». El programa 2019-2022 es confeccionarà mitjançant un procés participat on tots «puguin dir la seva».

Per a això, el partit té un calendari de trobades temàtiques perquè ciutadans, entitats i associacions puguin participar. Les trobades es varen iniciar el passat 22 de novembre i finalitzaran el 30 de gener. A més, s'habilitarà un apartat al web del partit per rebre les propostes de manera telemàtica. D'altra banda, MÉS repartirà fullets per difondre els projectes realitzats a cada zona des de l'Ajuntament de Palma.

«Més que un partit ens consideram una cooperativa política de gent que vol fer d'aquesta una ciutat més habitable», ha dit Noguera. El candidat ha destacat el grup plural sorgit de les primàries de MÉS per Palma i ha recordat línies de treball del partit a Cort aquesta legislatura, com el 'Port petit' del Molinar, Can Tàpera, Ses Fontanelles, la regulació del lloguer turístic, la restricció de nous hotels, el bosc urbà al Canòdrom, l'obertura de l'Oficina antidesnonaments, la recuperació de Can Ribas i l'antiga presó com a centres de creació, l'obertura de Can Balaguer, la rehabilitació de les Torres del Temple, el nou passeig Marítim, la renovació dels busos, més carrils bici i la recuperació dels drets dels funcionaris.

«Aquesta pel·lícula ha de seguir perquè és el millor que li pot passar a aquesta ciutat», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.