Setmanari d'informació local - 138 anys

Netegen grafitis i pintades de la Serra de Tramuntana

26141

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, amb la col·laboració de la Fundació Bancària 'la Caixa', ha posat en marxa des del mes de setembre un projecte per retirar les pintades i grafitis de l'àmbit del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana (PNST), en el qual participen persones en risc d'exclusió.

Segons ha informat la Conselleria, l'objectiu és tornar al paisatge el seu estat natural amb una inversió de 18.000 euros per poder dur a terme diferents accions. Aquest matí, el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, acompanyat del director del Centre d'Institucions de CaixaBank a Balears, Hilari Llabrés, i representants de l'associació Estel de Llevant, ha pogut comprovar 'in situ' la feina feta per la brigada de neteja.

Vidal ha explicat que es tracta, «d'un projecte en tres bandes, Conselleria, Fundació 'la Caixa' i Estel de Llevant», per mantenir el paisatge, els valors naturals, i «no és admissible que en aquest patrimoni que tots respecten, un paisatge que tots volen conservar, es produeixin fets com aquestes coloracions o grafits que l'únic que fan és entorpir i destorbar en el paisatge».

Per la seva banda, Llabrés ha afegit que «es tracta de tornar a la societat la mateixa confiança que la gent té amb l'entitat» que ell representa. En aquesta línia, el representant de l'associació Estel de Llevant, Quintín Cler, ha volgut expressar el seu agraïment per donar una oportunitat de treball als seus treballadors i ha fet valdre «la gran tasca» que han realitzat durant aquests mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.