Setmanari d'informació local - 138 anys

'Per Nadal i Reis, regala Mallorca' pretén impulsar la compra de productes locals

26087

El Consell de Mallorca ha presentat aquest divendres la campanya 'Per Nadal i Reis, regala Mallorca' a Esment Escola Professional a Palma amb l'objectiu «d'impulsar el consum i la compra de productes locals ara que s'acosten les festes».

Segons ha informat la Institució insular, la difusió d'aquesta iniciativa es durà a terme durant quinze dies del mes de desembre i se centrarà en la publicitat en diversos mitjans locals i en la difusió en xarxes socials, per reforçar la idea que el consum de producte local beneficia a tothom.

A l'acte de presentació han assistit el conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet; el vicepresident segon del Consell, Jesús Jurado, i el director insular de Foment de l'Economia Local, Lluís Socias, a més de representants diversos del petit comerç illenc.

Bonet ha posat l'accent en el suport que el Consell dóna «al teixit comercial local de l‘illa i que es tradueix en una convocatòria d'ajudes d'economia local de 300.000 euros que es veuran incrementats en 500.000 euros en 2019».

L'element visual de la campanya d'enguany és una silueta de Mallorca feta amb llums LED, col·locades en un arbre de Nadal, una línia gràfica que va d'acord amb les campanyes precedents com 'Regala Mallorca' o 'Menja't Mallorca. Estima Mallorca'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.