Setmanari d'informació local - 138 anys

Costa insisteix que el nou REB quedarà «tancat» abans d'acabar l'any

26081

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha insistit aquest divendres que el nou Règim Especial de les Balears (REB) quedarà «tancat» abans d'acabar aquest any 2018 i ha assenyalat que, en cas d'aprovar-se mitjançant un Reial decret llei, la seva entrada en vigor seria «immediata».

«Ja s'han iniciat les relacions d'elaboració d'un text articulat entre la Conselleria i el Ministeri d'Hisenda i, efectivament, després de les reunions de la presidenta del Govern, Francina Armengol, amb el president de l'Executiu central, Pedro Sánchez, està clar que hi ha un acord polític», ha explicat en roda de premsa.

No obstant, ha recordat que encara «no s'ha tancat la fórmula jurídica mitjançant la qual s'aprovarà el REB», encara que ha destacat que «l'important és que aquest text s'aprovarà en forma de llei per donar garanties de cara al futur».

Armengol ja va explicar fa deu dies que el REB estarà aprovat per al 2019, ha reiterat que s'està treballant «intensament» amb el Govern espanyol i va mostrar la seva voluntat de «continuar treballant amb el Ministeri d'Hisenda per aconseguir-ho».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.