Setmanari d'informació local - 138 anys

Álvaro Gijón: «En cap concepte tenc la més mínima intenció de dimitir»

26075

El regidor no adscrit, i abans del PP, de l'Ajuntament de Palma Álvaro Gijón ha assegurat aquest dijous davant el ple municipal que no té «la més mínima intenció de dimitir, en cap concepte», perquè diu que és «innocent i mai ha rebut favors sexuals o prebendes de ningú».

Així s'ha expressat Gijón durant el debat d'una moció presentada pels partits de l'equip de govern (PSIB, MÉS i Podem) amb la qual l'insten a abandonar l'Ajuntament. La proposta ha tirat endavant amb el vot en contra del PP, però l'aprovació no obliga a Gijón a lliurar la seva acta com a regidor, sinó que depèn de la seva decisió personal.

En el seu torn de paraula, el diputat ha qüestionat la instrucció judicial, que ha qualificat «d'estranya, i ha mantengut que té la consciència molt tranquil·la». L'encarregat de defensar la moció ha estat el regidor d'Igualtat, Aligi Molina (Podem), que ha remarcat que l'acusació contra Gijón és «molt greu i inacceptable». Per això, «per decència» ha demanat el suport del ple a la iniciativa perquè Gijón «abandoni la institució pel ben i la imatge d'aquest Ajuntament».

Després de la intervenció de Molina, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha donat la paraula al regidor interpel·lat, que ha arrencat agraint la presentació de la proposta per donar-li «l'oportunitat» de parlar d'aquest tema.

El regidor no adscrit (que en un altre punt del seu discurs ha vinculat la moció a la proximitat de les eleccions) ha volgut deixar clar que no pensa abandonar els seus càrrecs a l'Ajuntament. «Els inform que en cap concepte tenc la més mínima intenció de dimitir, perquè senzillament sóc innocent. Ja sé que a vostès aquesta nimietat els interessa molt poc», ha retret a l'equip de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.