Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten una moció perquè Álvaro Gijón abandoni l'Ajuntament

26063

El 'Pacte' de Cort ha presentat una moció, que es debatrà en el ple d'aquest dijous, amb la qual demana que el regidor Álvaro Gijón (actualment regidor no adscrit i anteriorment del Grup Municipal Popular) renunciï a la seva acta i abandoni l'Ajuntament. Per la seva banda, el PP ja ha avançat que votarà en contra de la proposta.

La portaveu de l'equip de govern de Cort, Susanna Moll, ha defensat en declaracions als mitjans que Gijón «ha de renunciar a la seva acta i abandonar aquest consistori» per «dignitat».

Així s'ha expressat Moll qui ha apuntat que els ciutadans «no es mereixen tenir un representant que està investigat i serà jutjat per un tema com aquest», en referència a la causa per esclarir si Gijón va acceptar favors sexuals i regals pagats per un empresari a canvi de beneficiar als seus negocis.

Els grups municipals del govern (PSIB, MÉS per Palma i Podem) han presentat una moció amb la qual insten al regidor a renunciar a la seva acta. Amb tot, Moll ha puntualitzat que Gijón té potestat sobre la seva acta i que «haurà de ser ell qui decideixi» si fa cas de la demanda plantejada en la moció (que, previsiblement, tirarà endavant).

Així mateix, Moll ha demanat al PP que «faci un pas endavant» i doni la proposta, recalcant que en el ple d'aquest dijous el PP presenta una proposició reclamant la renúncia de la regidora d'Ecologia, Neus Truyol, per les presumptes irregularitats en l'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (Emaya).

En aquesta línia, Moll ha defensat que Truyol «segueix tots els passos necessaris» per esclarir aquests fets «amb tota contundència» i ha retret al PP que «en canvi no els molesta tenir al costat a una persona que està sent jutjada per un tema molt greu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.