Setmanari d'informació local - 138 anys

Art Jove de Fotografia omplirà Canamunt amb les obres finalistes

26051

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports celebra el certamen de fotografia Art Jove 2018 aquest dissabte primer de desembre. Consistirà en una ruta pel barri de Canamunt (Palma), convertit en un museu urbà. Les diferents col·leccions participants estaran exposades a diferents espais del barri (bars, llibreries, comerços...).

A les 12 h s’iniciarà l’itinerari a peu des de Ca n’Oleo (carrer de l’Almudaina, 4. Palma), amb aturades a cada exposició on l'autor farà una breu explicació al jurat i al públic assistent.

A les 13 h aproximadament es tornarà a ca n'Oleo on el jurat decidirà els guanyadors. El jurat està presidit per José Francisco Cañabate Oliver, fotògraf, i forma per Tomeu Coll Escarrer, fotògraf i professor d’imatge, Vocal, Bàrbara Vidal Jiménez, fotògrafa, Vocal, Juan José Alfonso Blanes, fotògraf i professor de fotografia i Pilar Negrero Olalla, professional de la Comunicació.

El premi, dotat amb 3.000 €, es distribueix de la manera següent:

Qui guanyi el primer premi a la millor col·lecció rebrà 1.000 € en metàl·lic.

Qui guanyi primer premi a la millor fotografia rebrà 500 € en metàl·lic.

A més, el guanyador del primer premi a la millor col·lecció rebrà un encàrrec professional per part de la Direcció General de Participació i Memòria Democràtica de produir un total de 40 fotos per a participar en una exposició itinerant. Per aquest encàrrec rebrà 1.500 € més. Fruit d’aquesta exposició s’editarà un catàleg que produiran conjuntament ambdós organismes de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.