Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI espera la convocatòria de la Mesa concertada en acabar les reunions bilaterals

25997

L'STEI Intersindical està a l'espera que es convoqui formalment la Mesa sectorial de l'ensenyament concertat, una vegada finalitzades les reunions bilaterals amb la Conselleria d'Educació, iniciades fa 15 dies.

Així ho ha anunciat el STEI aquest dimarts, en el qual recorda que la darrera mesa de concertada va tenir lloc el 25 de juliol. Llavors, els sindicats varen presentar a l'administració una plataforma conjunta amb les seves demandes. Per això, ara esperen la convocatòria formal de la mesa de concertada, ja amb totes les entitats representatives del sector, perquè la Direcció general de Planificació i Centres del Govern «doni resposta a les demandes que figuraven en la plataforma sindical conjunta», a més de noves qüestions incorporades per l'STEI en les reunions bilaterals.

L'STEI ha plantejat al Govern temes com la implementació del segon sexenni, així com una possible calendari del tercer, cambra i cinquè; la paga dels 25 anys; «l'equiparació real» a tots els nivells educatius entre la concertada i la pública; i l'acord per a la jubilació parcial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.