Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB arranca una campanya d'afiliació de cara a les primàries

25983
Esquerra Unida de les Illes Balears ha anunciat aquest dimarts que en els propers dies arrancarà una campanya d'afiliació per tal de fer créixer l'organització i per tal d'augmentar la participació en les pròximes eleccions primàries que se celebraran a la formació de cara a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques de maig del 2019.
Per a facilitar el procés d'afiliació s'habilitarà un formulari web on les persones interessades podran sol·licitar informació i, si així ho desitgen, podran inscriure's.
Juanjo Martínez, Coordinador General d'EUIB, ha animat «tota la ciutadania d'esquerres, amb sensibilitats feministes, ecologistes i de classe, a afiliar-se per tal de participar en les primàries, sigui participant de les candidatures, de l'elaboració del programa o elegint als representants que hauran de representar a EUIB i a la classe treballadora a les institucions».
Per a Martínez, «eixamplar la base és necessari, no només de cara a les eleccions sinó per a construir una majoria social sensible amb els treballadors i treballadores d'aquesta comunitat. Hem detectat que a les portes d'unes eleccions és quan s'apropa més gent als partits polítics per tal de participar-hi i dir la seva. Nosaltres encetarem aquesta campanya amb la intenció que la participació sigui estable i que no es perdi després del 26 de maig, perquè creiem fermament que no es pot deixar als representants polítics actuar sense una base que decideixi les polítiques a portar a terme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.