Setmanari d'informació local - 138 anys

El Casal Solleric inaugurarà la mostra 'Venus sense cànon' en el marc del 25N

25963

El Casal Solleric inaugurarà el dimarts la mostra 'Venus sense cànon' que recull la labor realitzada pel grup de treball sorgit del taller 'Empoderament, Feminisme i Creativitat', impartit per Laura Marte en el Casal amb la col·laboració de la Fundació IRES.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, aquest projecte socioeducatiu basat en les arts visuals s'emmarca dins de la línia de gèneres que es treballa des del Casal Solleric. Durant tres mesos, el grup ha anat aprenent, observant i dialogant sobre els llocs on resideix el patriarcat, com la violència de gènere està present en la cultura i com moltes dones artistes ho han treballat des dels anys 70 fins ara.

En el taller es va treballar la piràmide de la violència de gènere des de l'autorepresentació i l'autoestima per a la creació d'una pròpia mirada subversiva i feminista mitjançant l'art conceptual amb disciplines com a dibuix, apropiació, poesia visual, collage, instal·lació, deriva i art relacional. Les Venus sense cànon són Ariadna Suari, Noelia Moreno, Marta Puigdellivol, Analía Gómez, Marga Salleras, Dory Bezares, Anna Fortuna i Laura Marte.

La mostra es clausurarà el 12 de desembre, amb la lectura dels missatges #explica-ho a càrrec del col·lectiu 'Homes Soterrats'. La Fundació IRES, entitat social que treballa des de fa deu anys en violència familiar i de gènere a les Balears, té com un dels seus principis bàsics la innovació, que desenvolupen des de l'observació, detectant i generant nous models i projectes d'intervenció que milloren la resposta a les necessitats de l'entorn social actual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.