Setmanari d'informació local - 138 anys

La regulació dels períodes de rebaixes, a debat i votació aquest dimarts al Parlament

25939

El Parlament debatrà i votarà aquest dimarts, a les 09.30 hores, una Proposició de Llei (PL) sobre l'ordenació del comerç minoritari, en la qual es planteja una regulació dels períodes de rebaixes tradicionals -un a l'estiu i un altre a l'hivern- com a mesura per a defensar els petits comerciants i, també, els consumidors.

En concret, la iniciativa, signada pel Grup Parlamentari El Pi, presenta la «modificació de la Llei 7/1996 d'ordenació del comerç minorista perquè la durada de cada període de rebaixes sigui com a mínim d'una setmana i com a màxim de dos mesos, d'acord amb la decisió de cada comerciant, dins de les dates concretes i el règim jurídic que fixin les comunitats autònomes competents».

La liberalització de les rebaixes el comerç minorista va ser introduïda pel PP en l'any 2012.

Després de la junta de portaveus del passat dimecres, el portaveu d’El Pi, Jaume Font, va agrair a la resta de formacions que acollissin la proposta del seu partit i que no presenten esmenes a aquesta. Segons ha avançat, aquests períodes de rebaixes serien d'un mínim d'una setmana i un màxim de dos mesos, a elecció dels comerciants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.