Setmanari d'informació local - 138 anys

La Crida per Palma farà el seu primer acte públic el desembre

25943
La crida per Palma va fer ahir un acte a la Can Alcover. | Crida per Palma

Aquest dissabte 25 de novembre ha tengut lloc a Can Alcover una nova assemblea oberta de la Crida per Palma. Aquesta assemblea ha servit per ratificar el document 'Allò que ens uneix: cap a un Programa d'Unitat Popular', que pretén condensar el conjunt d'elements polítics bàsics sobre els quals es fonamentarà la proposta de la Crida per Palma i que es farà públic aquesta setmana.

L'assemblea també ha servit per iniciar debats sobre «estratègies comunicatives» i d'altres aspectes tècnics propis del funcionament de la candidatura. El punt més rellevant d'aquesta darrera assemblea ha estat l'aprovació i preparació del primer acte públic de la plataforma.

Aquest es durà a terme el pròxim 15 de desembre i serà la primera 'Trobada per les sobiranies'. Les 'Trobades per les sobiranies' són unes jornades de debat sobre diferents temàtiques que s'aniran realitzant en diferents barris en els pròxims mesos i que pretenen donar veu als veïnats i veïnades per a l'elaboració del futur programa electoral; la 'Trobada per les sobiranies' prevista pel desembre estarà centrada en habitatge, urbanisme i espai públic.

Aquesta primera trobada prevista per desembre, tal com han argumentat les entitats, «serà el punt de partida del conjunt de Trobades per les sobiranies que s'aniran realitzant fins al pròxim maig i des de la Crida per Palma s'anima al conjunt de veïnats i veïnades a participar-hi per dir-hi la seva i construir una ciutat al servei de les persones que l'habiten».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.