Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 140 col·legis de les Balears commemoren el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

25881

Més de 140 centres escolars de les Balears commemoraran aquest divendres de forma conjunta el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, reflectint el nivell de conscienciació dels docents sobre la necessitat de treballar per la igualtat real i la prevenció de la violència de gènere.

Segons ha informat un dels centres participants en un comunicat, tots aquests centres educatius llegiran un manifest, elaborat per alumnes d'alguns dels centres organitzadors, i donaran a conèixer les accions específiques que es duguin a terme en cada col·legi amb els hashtags consensuats: #EscolesContraElMasclisme, #25N, #SocCentreAdherit, #FeminismeALEscola.

'Feminisme a l'escola', promotora de la proposta, és una xarxa de persones coordinadores de coeducació d'alguns d'aquests centres que es reuneixen periòdicament a Mallorca des del curs passat i que ja varen organitzar accions per a celebrar l'anterior 8 de març.

La intenció d'aquesta iniciativa és donar la màxima visibilitat possible a la feina que es duu a terme des dels centres escolars per a la prevenció de la violència de gènere.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.