Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort realitza obres de millora per tenir el centre de Palma «preparat» per a Nadal

25851

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha explicat aquest dimecres, després de visitar les obres de manteniment de paviment i voreres, que Cort està realitzant obres de millora per «arreglar tot el que està en mal estat i deixar el centre preparat per a tota la gent que viu o ho visita» per Nadal.

Així mateix, també ha detallat que les obres varen començar a inicis de novembre i es preveu que es perllonguin fins al proper cinc de desembre. Els treballs es duen a terme a la plaça de Cort, plaça Espanya, la Rambla, el passeig del Born, la via de Roma, el carrer dels Oms, el carrer del Sindicat, el carrer de Sant Miquel i la plaça de l'Olivar.

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha informat que aquestes obres s'emmarquen dins del nou contracte de viabilitat amb el qual es destinaran 9,8 milions d'euros els pròxims dos anys i que suposa «un increment de la dotació d'un 45 per cent respecte a l'any anterior». Per a la zona de Ponent-Centre hi ha prevista una inversió de 2 milions d'euros.

Romero també ha afirmat que el nou contracte permetrà «fer un full de ruta» i preveu que d'aquí a sis-vuit anys s'hagin renovat totes les voreres de la ciutat i l'asfalt, en un any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.