Setmanari d'informació local - 138 anys

El 'Bus Jove' és la proposta més votada pels pressupostos participatius de Marratxí

25769

El Bus Jove, un servei que durà als joves del municipi a diferents llocs de l‘illa on se celebrin activitats d'oci, ha estat la proposta més votada per desenvolupar-se amb els pressupostos participatius de l'Ajuntament de Marratxí per a l'any 2019.

Segons ha explicat aquest dilluns el Consistori, la segona ha estat la relativa a millores d'accessibilitat; la tercera, a l'adequació dels espais de joc en el CEIP Janer Manila; la quarta és la de dotar d'ombra als parcs infantils i la cinquena, el Bosc de la Memòria.

En total, 1.761 persones han pres part, amb la seva votació, en la fase final dels pressupostos participatius, per triar les propostes que es duran a terme el pròxim any, amb un límit de 200.000 euros. Han participat 328 persones més que en l'edició de l'any passat.

El 'Bus Jove' tendrà un cost aproximat de 6.000 euros; les millores d'accessibilitat, de 40.000 euros; l'adequació dels espais de joc del CEIP Gabriel Janer Manila, uns 5.000 euros; dotar d'ombra els parcs infantils del municipi, uns 100.000 euros; la Creació del Bosc de la Memòria, uns 50.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.