Setmanari d'informació local - 138 anys

El Moviment Ecolocal Mallorquí fa la primera presentació de la trobada aquest dimarts

25745

La primera presentació del Moviment Ecolocal Mallorquí - MEM! es farà aquest dimarts, 20 de novembre, al Cafè Teatre la Tertúlia, a les 19:30 hores.

A l'acte, es presentarà el moviment i la trobada que preveuen fer al febrer a la Fundació Sa Llavor de Binissalem.

L'objectiu general de la trobada que promou el Moviment Ecolocal Mallorquí - MEM! és el de promoure l'inici d'un «diàleg transversal» entre totes les parts integrants del moviment associatiu, ecologista i local a Mallorca. Així, volen recollir les «més valuoses experiències i visions» de totes les persones integrants de les associacions, fundacions i moviments socials de sensibilitat ecologista i cooperativa.

Ho faran mitjançant una gran trobada el dissabte 9 de febrer de 2019 a Binissalem, als espais cedits per la Fundació Sa Llavor. Aquesta trobada tendrà dues parts ben diferenciades:

Espai MEM! matí (de 9.00 a 17.00 hores), estarà orientat a la col·laboració entre experts, coordinadors i integrants dels equips tècnics, juntes directives i patronats de les associacions i fundacions participants. Es durà a terme amb dinàmiques que permetran l'intercanvi d'experiències, la identificació dels elements comuns en relació al diagnòstic social i ecològic de l'illa i es debatrà sobre la utilitat de generar tractaments compartits per a regenerar l'ecosistema. Cada entitat convidada podrà acreditar un màxim de 2 persones integrants.

Espai MEM! vespre (de 17 a 21 hores), dirigit molt especialment a totes les bases socials dels col·lectius que hagin participat al matí. Comptarà amb elements lúdics, parades, tallers, concerts acústics, espais de trobada reduïts, etc., i tendrà un aforament màxim de 300 persones. Aquest espai estarà estructurat amb dinàmiques més informals i més flexibles de col·laboració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.