Setmanari d'informació local - 138 anys

S'amplien els beneficis de la targeta intermodal jove dels 25 fins als 30 anys

25723
Els joves de fins a 30 anys podran beneficiar-se del 50% de descompte sobre el preu del bitllet senzill. | CAIB

El Consell d'Administració del Consorci de Transports de Mallorca ha aprovat, amb data d'aquest dijous 15 de novembre, ampliar la franja d'edat dels 25 fins als 30 anys per obtenir la targeta intermodal perfil jove.

D'aquesta manera, segons ha explicat el Govern, els joves de fins a 30 anys podran beneficiar-se del 50% de descompte sobre el preu del bitllet senzill. La nova mesura, que fou aprovada el passat mes de febrer pel Parlament de les Illes Balears i ha estat validada pels diferents òrgans consultius del Consorci, serà publicada pròximament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i entrarà en vigor a partir de l'1 de gener de 2019.

L'Executiu ha assegurat que cal recordar que la targeta intermodal, a més d'oferir descomptes als joves, també «ofereix beneficis a altres col·lectius, com als membres de famílies nombroses, als majors de 65 anys, a les persones beneficiàries d'una pensió (jubilació, viduïtat, invalidesa o discapacitat) a persones en situació d'atur de llarga durada i a les víctimes de violència de gènere».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.