Setmanari d'informació local - 138 anys

#EstratègiaLlevant: el nou full de ruta de l'Esquerra Independentista de Mallorca

25709

Maria Gelabert i Jaume Mateu, en representació de l'Esquerra Independentista de Mallorca (EIM), han presentat en roda de premsa la nova estratègia del moviment, resultat de l'anomenat 'Procés Llevant'.

Independència dels Països Catalans, socialisme, feminisme i ecologisme. Arribar fins als objectius estratègics de l'EIM, partint del moment polític actual. Aquest és fonamentalment el contingut de la ponència que recull la nova estratègia, editada en format llibret.

Els portaveus han explicat que el nou full de ruta pren el nom del procés de debat d'on ha sorgit: Llevant. S'ha detallat que l'EIM vol impulsar un espai polític més ampli, al qual anomena Unitat Popular: «ha de ser el punt de trobada de totes les sensibilitats que vulguin una ruptura amb el Règim del 78 i una Mallorca plenament sobirana». Aquesta ruptura, han especificat «s'ha de construir a les institucions i al carrer». El treball actiu al si del Moviment Popular illenc també s'ha marcat com una prioritat, destacant especialment el feminisme i la lluita contra la turistificació.

Gelabert i Mateu han anunciat que s'encetarà una campanya «per a donar a conèixer l'Estratègia Llevant pels pobles i barris de Mallorca», i que «segurament marcarà la propera Diada del 31 de Desembre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.