Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 160 alumnes de s'Arenal recullen 209 quilos de residus dels deltes de Maioris

25701

Més de 160 alumnes de l'IES s'Arenal han recollit aquest divendres voluntàriament un total de 209 quilos de residus dels deltes de Maioris i la reserva marina de Badia Blava.

Segons ha explicat Coca-cola, aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte de recollida de residus de costes, platges, reserves i fons marins, Mars Circulars, que té previst actuar aquest any en 32 punts costaners de les Balears.

Fins avui, han participat més de 1.400 voluntaris a les Balears en el marc del projecte, que inclou la recuperació d'espais naturals, la prevenció amb campanyes de sensibilització ciutadana, i la generació d'estudis científics i economia circular.

Durant la jornada, els estudiants han pogut no només col·laborar en la neteja sinó a més aprendre la importància de la prevenció i la necessitat de mantenir els espais naturals nets, així com els efectes nocius dels residus en la fauna i la flora.

El regidor d'Urbanisme, Ordenació del Territori, Entorn Urbà, Medi ambient i Medi Rural de Llucmajor, Jaume Tomàs, ha agraït la iniciativa i ha destacat la importància que es conscienciï a la joventut.

Tomàs ha estat acompanyat pel cap de Comunicació de Coca-cola European Partners Iberia a les Balears, Gabriel Mulet, qui ha valorat aquesta nova jornada de neteja i ha defensat que Mars Circulars «és la resposta de Coca-cola al seu propi compromís en termes de medi ambient i sostenibilitat».

El programa Mars Circulars, que va arrencar el passat 18 de juliol en el municipi d'Alcúdia, netejarà, durant 2018, 32 zones del litoral. El seu objectiu fonamental és sensibilitzar, mitjançant aquest tipus d'accions, al nombre més gran de persones possible. El projecte compta amb el suport del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Associació Chelonia, Fundació Ecomar i Associació Abocats Zero.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.