Setmanari d'informació local - 138 anys

Impulsen una campanya per promoure el consum «responsable» en èpoques nadalenques

25681

La plataforma el Tercer Sector Social Illes Balears (Tssib) ha impulsat una campanya per promoure que es regalin productes i serveis elaborats per entitats sense ànim de lucre. Segons han detallat aquest dijous, la plataforma agrupa a les principals federacions i associacions que treballen en l'àmbit de la discapacitat i la inclusió social.

En èpoques nadalenques, el Tssib ha assegurat que es pot fer un consum «responsable» i incidir «positivament» en col·lectius que sovint es troben en situació de vulnerabilitat. Per donar a conèixer tots els productes i serveis que ofereixen aquestes entitats, la plataforma disposa d'una aplicació de mòbil que es pot consultar en català, castellà i anglès.

El Tssib està constituït per Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat, EAPN-Xarxa per a la Inclusió Social, Federació d'Entitats i Serveis de Salut Mental de Mallorca, Predif, Foqua, ONCE, Plataforma del Voluntariat, Plena Inclusió i REVES-Xarxa d'Economia Alternativa i Solidària i representa a 97 associacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.