Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens acusa Armengol de «prendre el pèl» als illencs amb el REB

25667

La portaveu adjunta del PP, Margalida Prohens, ha acusat aquest dijous a la presidenta del Govern, Francina Armengol, de «prendre el pèl» als illencs i ha assegurat que el PP «no es conformarà amb qualsevol Règim Especial per a les Balears».

«Ja s'ha acabat el temps de les divagacions, de les fotos, de prendre el pèl als ciutadans de les Balears. Armengol havia de sortir ahir amb el REB, ja no hi havia més excuses i surt i diu que hi haurà un REB però no concreta cap data», ha explicat en declaracions als mitjans de comunicació en el Dijous Bo d'Inca.

Així mateix, ha insistit que «a dia d'avui l'única informació que tenen els ciutadans és el REB que ja va detallar el líder del PP a les Balears, Biel Company, que suposava 380 milions d'euros per a la comunitat autònoma, mentre que Armengol no ha estat capaç de concretar cap xifra».

En aquesta línia, ha exigit a la presidenta que presenti algun document que concreti l'estat de les negociacions de l'acord i que convoqui la Comissió de seguiment del REB per a «demostrar que vol ser la presidenta de la transparència i no de l'obscurantisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.