Setmanari d'informació local - 138 anys

Les superfícies comercials de més de 700m2 necessitaran un informe del Consell sobre afectacions territorials

25613

Les superfícies comercials de més de 700 m2 necessitaran un informe del Consell de Mallorca sobre el compliment de les afectacions territorials, concretament serà necessari un informe favorable sobre la incidència del projecte en els infraestructures i en els serveis públics de caràcter supramunicipals.

Segons ha explicat en un comunicat la institució insular aquest dimarts, el Departament de Territori s'ha reunit amb sindicats, federacions i associacions comercials per a explicar-los com ha quedat el Pla d'Equipaments Comercials de Mallorca (Pecma).

Durant la trobada, la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, va assegurar que «s'ha d'apostar pel comerç de proximitat i, precisament, el Pecma pretén evitar el pol d'atracció que suposa Palma, comercialment parlant». En aquest sentit, Garrido també va destacar que «en els informes que ha de redactar el Consell serviran per a veure si realment s'està donant compliment al Pecma».

Una vegada que la Comissió de Medi Ambient de les Balears emeti la declaració ambiental estratègica del Pla, arribarà al ple de la institució insular per a la categoria definitiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.