Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fira del Llibre retrà homenatge a Antoni Artigues com a cloenda

25599

La 'Setmana del Llibre en Català' clausura aquest dimarts el seu 29 edició amb un homenatge al filòleg i activista cultural, Antoni Artigues. A l’acte hi haurà un rectial de poesia, xeremiers i glosses, a partir de les 19.00 hores.

A més, la Fira del Llibre lliurarà aquest dimecres llibres a les zones més afectades per les inundacions del passat octubre en el Llevant com a mostra de solidaritat. El Gremi de Llibreters ha detallat que els visitants de la fira han pogut adquirir llibres a preu de cost i dipositar-los en un contenidor que serà lliurat als ajuntaments de la zona més afectada. Així mateix, el Gremi donarà l'un per cent dels beneficis.

La Setmana s'ha celebrat del 9 al 13 de novembre al parc ses Estacions de Palma amb l'objectiu de promocionar la lectura i la venda de llibres en llengua catalana. En aquesta edició, l'esdeveniment ha comptat amb un pressupost de 25.000 euros per al muntatge i han participat set llibreries: Lluna, Quart Creixent, Drac Màgic, Embat, Jaume de Montsó, Abacus i Literanta.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.