Setmanari d'informació local - 138 anys

Autoritzen la instal·lació d’un pont militar desmuntable a Artà

25567

El Ministeri espanyol de Defensa ha autoritzat que s'instal·li el pont militar desmuntable a Artà (Dt.-12, Port d'Alcúdia-Artà) que sol·licitaren la setmana passada el Consell i l'Ajuntament d'Artà després de les inundacions del 9 d'octubre que feren caure la passarel·la que dóna accés a la població.

Segons ha informat la Institució insular, el pont autoritzat és un Bailey T-S de 15,24 metres de longitud, calçada de trànsit de cinc metres i un pes màxim autoritzat de 60 tones. L'Exèrcit de Terra instal·larà aquesta infraestructura i ho farà a través del regiment de pontoners de Saragossa, que ja es troba a Mallorca per iniciar la provisió de material.

Quant al termini d'execució del projecte, es calcula que el terreny per instal·lar l'estructura estarà llest en dues setmanes i posteriorment l'Exèrcit aixecarà el pont en quatre dies aproximadament. Així mateix, la circulació per al pont provisional es farà en un únic sentit, d'entrada a Artà, i quant a la sortida en direcció a la Colònia de Sant Jordi (Dt.-12), es farà per la carretera de Manacor (Dt.-15), camí de sa Calobra i camí de Carrossa (Dt.-3334).

En cas de necessitat, per motiu excepcionals, es podrà regular el trànsit alternatiu del pont amb semàfors. A més, la limitació de velocitat quan es travessi el mateix serà de 20km/h i la distància mínima entre vehicles haurà de ser de cinc metres. Finalment, per motius de seguretat, la passarel·la es tancarà de 23.00 a 07.00 hores del matí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.