Setmanari d'informació local - 138 anys

Què faria Armengol si la meitat de la població de les Balears demanàs la independència?

25551

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va destacar per ser l'única presidenta autonòmica del programa 'Salvados' d'aquest divendres que es va mostrar contrària a la presó preventiva d'Oriol Junqueras.

Jordi Évole també va demanar als presidents si estarien disposats a posar urnes, com a mínim per a saber si la majoria de la població vol independitzar-se de l'Estat espanyol. A aquesta qüestió, tots quatre varen contestar que no. Francina Armengol va argumentar que hauria plantejat la proposta al Govern espanyol i la reforma, en tot cas, de l'Estatut d'Autonomia.

A més, va afegir: «Jo entenc perfectament un polític que diu 'els meus ciutadans han de poder votar, han de poder decidir'. És la democràcia i la democràcia més sensata és amb la participació directa del ciutadà. Ara bé, has de votar amb un cens i amb una votació que serveixi, que sigui legal, que tengui un resultat que serveixi per a alguna cosa. A mi em sembla que el Govern espanyol ha oferit molt poc en l'època de Mariano Rajoy, crec que ara l'obertura de diàleg és molt important».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.