Setmanari d'informació local - 138 anys

El C.IN.E. de Sineu viatja al Canadà per a estrènyer llaços de cooperació cultural

25537
Del 12 al 18 de novembre, el C.IN.E. estarà present a una de les fires d'arts escèniques més importants del món: la Bienal CINARS 2018, a Mont-real (Canadà). El Centre d'Investigació Escènica de Sineu ha estat convidat per l'Institut Ramon Llull, que dóna suport al seu programa d'internacionalització, per a formar part d'una delegació catalanobalear al país.
A més del C.IN.E., el centre de creació EiMA de Maria de la Salut també hi formarà part, a més de representants d'entitats culturals catalanes de primer ordre, com ara la Fira de Tàrrega, el Festival TNT de Terrassa, l'Eufònic de Terres de l'Ebre, Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Ca l'Estruch de Sabadell o el nou centre La Infinita de l'H. Representants de l'Institut Ramon Llull i de l'Institut Català d'Empreses Culturals acabaran de composar la delegació, que visitarà diversos centres culturals de la ciutat de Quebec abans de desplaçar-se a Montreal.
La delegació catalanobalear estarà representada a la fira a través d'un estand. El circ hi serà present gràcies a l'actuació de la Compañía de Circo "eia", que hi actuarà el dia 14 de novembre. El mateix dia també tendrà lloc, de 16.30 a 18.00 h, el panell Coups de foudre, Catalogne – Québec / Love at first sight, Catalonia-Quebec, una conversa entre professionals de les arts escèniques de Catalunya i del Quebec, on compartiran les seves realitats com a festivals, companyies i teatres, i exposaran quines col·laboracions han dut a terme al llarg dels anys, així com quins són els reptes que han d’encarar.
CINARS és un dels punts de trobada internacionals de les arts escèniques més importants del món. Des del 1984, CINARS sol reunir biennalment a Mont-real uns 1.500 professionals de més de 40 països, es presenten uns 360 espectacles i es programen més de 20 showcases oficials per a públic professional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.