Setmanari d'informació local - 138 anys

La protectora de Son Reus registra un increment d'abandonaments el mes d'octubre

25513

La protectora d'animals Son Reus de Palma va registrar el passat mes d'octubre un increment d'abandonaments d'animals de companyia (fins a un total de 62), i ha xifrat les adopcions en les més altes de l'any, 83. No obstant això, el centre continua en un 85 per cent de la seva capacitat.

Davant aquesta situació, l'Ajuntament de Palma i la plataforma Baldea han presentat aquest divendres la campanya 'Estima'ns sempre, no ens abandonis' amb l'objectiu de lluitar contra l'abandonament dels animals de companyia i promoure l'adopció, segons ha informat el Consistori.

La campanya es difondrà mitjançant rètols en dos autobusos d'EMT, en OPIS i en mitjans de comunicació (premsa digital i ràdio). Durant la presentació, la regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, ha fet una crida a la responsabilitat i ha recordat que cal «ser conscients del que suposa tenir un animal a casa» abans prendre una decisió.

En aquest sentit, ha apuntat que, si es decideix tenir-ho, és millor adoptar que comprar perquè «els animals no són un objecte de compravenda», i a més ha explicat que en agafar-ho en una protectora es dóna una segona oportunitat a l'animal.

Truyol ha afegit que no totes les races tenen les mateixes necessitats i, per aquest motiu, l'Ajuntament ha editat fullets amb recomanacions si es vol adoptar un gos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.