Setmanari d'informació local - 138 anys

Da Souza i Saïm actuen en la sisena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam!

25505

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Balears (IEB), ha impulsat la participació dels grups Da Souza i Saïm en la sisena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam!.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, els dos grups, que actuen aquest divendres a l'Auditori Espai Cambra, destaquen per la seva aposta per la música en català, que s'inclou també plenament en els objectius de l’IEB.

A més dels dos grups, també s'ha desplaçat a Castelló de la Plana un tècnic de l’IEB per reunir-se amb tècnics i altres professionals i actors de la indústria, així com enfortir els llaços entre les Balears i el País Valencià.

En concret, el quintet Da Souza està format per Àngel Garau, Lluís Cabot, Xavi Hernández, Biel Stela i Guillem Portell. 'Futbol d'Avantguarda' (2018) és el seu darrer treball publicat per Famèlic, on el quintet va adaptar 15 dels escrits d'Agustí Simó dóna Souza, entrenador de futbol regional, poeta i viatger.

Per la seva banda, el trio Saïm està format per Joan Roig i els germans Natàlia i Daniel Gómez, al baix i a la bateria, que es mouen en les variants del rock. 'Accidents' (2017) és el seu debut per Bubota Discos, on cadascuna de les seves cançons parlen de caigudes i ressorgiments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.