Setmanari d'informació local - 138 anys

Camp Redó, Son Gotleu i Verge de Lluc disposen d’un punt d’informació per a sol·licitar ajudes per a barris vulnerables

25495

El regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Jose Hila, i el regidor del Districte Llevant, Joan Ferrer, han visitat aquest divendres el punt d’informació situat a l’associació de veïnats de Verge de Lluc on, un cop per setmana, s’ofereix informació de les ajudes per a barris vulnerables. Son Gotleu i el Camp Redó també disposen d’un punt, que es troba a l’associació de veïnats i a l’Hotel d’Entitats, respectivament.

El regidor de Model de Ciutat ha recordat que l’objectiu de les subvencions és «ajudar les comunitats de veïns a tenir uns barris i uns habitatges més dignes». «Allò que fem és possibilitar que facin obres a les seves comunitats com, per exemple, arreglar l’entrada, les baixants, les teulades o les façanes, és a dir, tots aquells elements comunitaris, unes feines que ajudaran a millorar la imatge del barri, i, per tant, el barri», ha explicat Hila

El termini per presentar-se a les subvencions per a barris vulnerables es va obrir el 27 de setembre i finalitza el 26 de novembre. Enguany, la convocatòria incorpora un nou barri, Verge de Lluc, i manté Son Gotleu i Camp Redó. El pressupost és de 772.353,13 euros. Al punt d’informació, el personal del Patronat Riba informa i ajuda a les persones que estan interessades en presentar-se a les subvencions. D’aquesta manera, es poden resoldre dubtes i animar que es presentin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.