Setmanari d'informació local - 138 anys

El papa Francesc trasllada a Taltavull el seu condol als afectats per les inundacions

25493

El papa Francesc ha enviat una carta al bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, mostrant la seva «proximitat i pregària amb els damnificats» per les inundacions del 9 d'octubre a la zona del Llevant de Mallorca.

Segons ha informat el Bisbat de Mallorca en un comunicat, el Papa dóna resposta així a la missiva enviada per Taltavull els dies després de les inundacions, on li demanava que tingués presents en la seva pregària a qui havien perdut familiars en la catàstrofe i als afectats en general.

D'aquesta manera, el Papa ha començat la carta agraint al bisbe la seva «proximitat i afecte», al que ha afegit: «En els moments d'abatiment que toquen la vida de la nostra gent, només el misteri del lliurament amorós i sense reserves a Jesucrist a la creu pot ajudar a no caure en el desànim i a avançar pels camins de l'esperança».

Col·lecta extraordinària
La Diòcesi de Mallorca ha recaptat 150.179,49 euros a través de la col·lecta extraordinària del cap de setmana del 13 i 14 d'octubre a parròquies i llocs de culte i la recollida de donatius destinats a pal·liar les necessitats dels afectats.

Els donatius es gestionen a través d'un equip format pels rectors de Sant Llorenç, s'Illot, Artà i una treballadora social de Càritas Manacor, amb la coordinació dels Serveis Socials de Sant Llorenç.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.