Setmanari d'informació local - 138 anys

La Plataforma Antiautopista es queda a les portes de poder intervenir al ple del Consell

25457

La Plataforma Antiautopista, a través d'Amics de la Terra i GOB, havia sol·licitat poder intervenir en el punt de l’ordre del dia d'aquest dijous, en el qual l’oposició interpel·lava el president Ensenyat en relació amb el projecte de l’autopista Llucmajor-Campos.

Minuts després de l’inici del ple se’ls ha comunicat que no podien intervenir, d’acord amb el Reglament del Consell de Mallorca, que no permet la intervenció en l’apartat de preguntes.

«Des d’Assemblea i Plataforma Antiautopista veim una vegada més com, en aquesta legislatura que havia de ser la de la transparència, se’ns nega la possibilitat de plantejar un debat públic i obert amb la ciutadania en relació al projecte imposat de l’autopista Llucmajor-Campos», ha explicat el GOB en un comunicat.

Així, han decidit fer públiques les intervencions que estaven previstes i han insistit en la necessitat de fer aquest debat «públic i obert». A més, han emplaçat els responsables a «no amagar-se darrere reglaments i formalitats per evitar així fer front a les posicions crítiques de la ciutadania contrària a aquesta manera de fer i entendre la política».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.