Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per sa Pobla proposa que l'escola nova se situï a l'interior de la ronda de circumval·lació del municipi

25449

MÉS per sa Pobla ha proposat que l'escola nova se situï a l'interior de la ronda de circumval·lació del municipi en considerar que això suposaria una major «proximitat i comoditat» per a la ciutadania.

Segons ha informat el partit, la formació va registrar a l'Ajuntament la seva proposta de requisits tècnics que hauria de contemplar el procediment obert i concurs per a l'adquisició d'un solar o terreny per la construcció de l'escola nova.

D'aquesta manera, l'ordre del dia del proper ple municipal contempla l'aprovació de la licitació per a l'adquisició de terrenys per a la construcció del nou centre d'educació infantil i primària. Un altre dels plantejaments de la formació és que el solar o terreny tingui accés a la via rodada i estigui prop de les infraestructures de subministraments públics (xarxa d'aigua, recollida d'aigües residuals o electricitat).

Així mateix, han contemplat la possibilitat que es pugui integrar urbanísticament mitjançant iniciatives com a parcs infantils o zones verdes que «cohesionarien l'entorn». La realitat de l'escolarització en el municipi és de centres saturats pels ràtios elevats i la falta d'espais per desenvolupar adequadament les activitats educatives, ja que funcionen vuit línies d'infantil quan haurien de ser només sis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.