Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de la Infància aprova el decàleg del #Dretdefensor i la #Dretdefensora

25447

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha presidit aquest dimecres la tercera sessió del Consell per a la participació infantil 'Ciutat Amiga de la Infància', en la qual s'ha aprovat el decàleg del #Dretdefensor i de la #Dretfensora.

Segons ha informat Cort, l'acte ha començat amb una fotografia de grup en la balconada de l'Ajuntament amb la finalitat de celebrar la concessió del Consistori del segell d'Unicef com 'Ciutat Amiga de la Infància'.

A més, s'ha anunciat que els infants que componen el Consell triaran aquest mateix dimecres el cartell guanyador que anunciarà la Cavalcada de Reis del 5 de gener de 2019 a Palma. El batle ha agraït la participació de totes les persones i entitats implicades i les aportacions fetes al llarg de les tres sessions celebrades des de la constitució del Consell el gener de 2018.

En aquest sentit, Noguera ha assenyalat que continuen treballant per «donar resposta a les necessitats dels nens que conformen el futur de la ciutat». L'acte ha comptat amb la presència de representants de les diferents àrees de l'equip de Govern, dels grups polítics municipals, de representants de pares i mares d'alumnes, representants dels centres educatius públics i dels privats, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.