Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca apunta que prop de 700 menorquins han demanat la targeta ciutadana de Palma

25411

MÉS per Menorca ha assenyalat aquest dimarts que 670 menorquins han sol·licitat entre juny i octubre la targeta ciutadana per viatjar a preu de resident en els autobusos urbans de Palma.

Els menorquinistes han valorat aquestes xifres que, segons han ressaltat, indiquen que la mesura aprovada pel Govern a proposta del seu partit «està sent tot un èxit». «Això vol dir que ara els menorquins paguen tan sols un euro per anar, per exemple, des de l'aeroport a la ciutat, mentre que abans pagaven cinc euros», han remarcat.

Així mateix, el bitllet per a les línies urbanes surt ara per 0,80 cèntims, quan abans costava 1,50 euros. En aquesta línia, MÉS per Menorca ha apuntat que dels 699 menorquins que han demanat la targeta ciutadana, 90 ho han fet amb el perfil d'estudiant, la qual cosa vol dir que els bitllets «els sortiran encara més barats».

Els menorquinistes han indicat que encara queden aspectes per acabar de resoldre, com el fet que els estudiants menors de 16 anys no poden demanar la targeta d'estudiant o que es pugui realitzar el tràmit de manera més àgil.

No obstant això, han matisat que el canvi és «substancial». En aquesta línia, el coordinador de la formació, Nel Martí, ha apuntat que «els residents de Menorca, Eivissa i Formentera deixen de ser tractats com a turistes per anar a la Universitat de les Illes Balears (UIB) o a l'Hospital de Son Espases».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.