Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop de 670 menorquins ja han demanat la targeta ciutadana de Palma

25389

Les dades facilitades per l’Empresa Municipal de Transports de Palma indiquen que la mesura perquè els menorquins viatgin a preu de resident amb els autobusos urbans de Palma és un èxit.

MÉS per Menorca, partit impulsor de la proposta, valora molt positivament que un total de 669 menorquins hagin demanat ja la targeta ciutadana. Els menorquinistes han pogut conèixer les dades recopilades per l’Ajuntament de Palma fins a finals d’octubre. La mesura es va posar en funcionament el mes de juny.

Això vol dir que ara paguen només 1 euro per anar, per exemple, des de l’aeroport a la ciutat, mentre que abans en pagaven 5. El bitllet per a les les línies urbanes (port inclòs) surt ara a 0,80 cèntims.

Dels 669 menorquins que han demanat a targeta ciutadana, 90 ho han fet amb el 'perfil estudiant', la qual cosa vol dir que el bitllets de transport els sortiran encara més barats. De l’aeroport a Palma i viceversa 0,67 cèntims i les línies urbanes (port inclòs) 0,45 cèntims.

Malgrat que encara queden aspectes per acabar de resoldre (com el fet que els estudiants menors de 16 anys encara no poden demanar la targeta 'perfil estudiant' o que es pugui fer el tràmit de forma més àgil) MÉS per Menorca considera que el canvi és «substancial». El coordinador de la formació menorquinista, Nel Martí, ha afirmat que, a la fi, «els residents de Menorca, Eivissa i Formentera -entre els quals hi ha estudiants, malalts i familiars- deixen de ser tractats com a turistes per a anar a la UIB o a Son Espases»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.