Setmanari d'informació local - 138 anys

'Font de Misteris' d'IB3 Ràdio emet en directe a bord del bus de la línia 29 de l'EMT

25367

El programa 'Font de Misteris' d'IB3 Ràdio ha emès aquest dissabte el seu programa en directe a bord del bus de la línia 29 de l'EMT. Aquest programa formava part del calendari d'activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, organitzada per l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, que va començar el passat setembre i que ha finalitzat ara, aprofitant les festivitats de Tot Sants.

El programa, que té un caire de divulgació històrica alhora que ofereix informacions amenes relacionades amb crims, misteris i aparicions fantasmagòriques, es va desenvolupar complet entre les 22.00 i les 23.00 hores de dissabte. El punt de sortida varen ser les instal·lacions d'IB3 Ràdio al carrer Manuel Azaña, on la mateixa línia 29 de l'EMT hi té l'aturada.

El bus es va omplir amb una quarantena de persones, seguidors fidels del programa, que s'apuntaren a la cita a través de les xarxes socials. El bus es va completar en qüestió de minuts d'obrir-se la inscripció. Per això es plantegen futures col·laboracions del programa de ràdio amb les institucions públiques.

No és la primera vegada que aquest programa 'Font de Misteris' col·labora amb activitats de l'Ajuntament. Han estat presents a totes les edicions de la Setmana Europea de la Mobilitat des del setembre de 2015 amb una ruta amb bicicleta, dues rutes a peu i a la darrera edició de 2018, amb una ruta amb bus.

A més, el programa s'ha realitzat també en directe des de dues ubicacions emblemàtiques de l'Ajuntament: el saló de Plens de Cort, l'any 2017, i el pati d'armes del Castell de Bellver, enguany, com a colofó de la seva temporada. Per això, realitzar el programa en directe a bord d'un bus ha estat tot un repte, no només tècnic, sinó també per implicar a la xarxa de transport públic com una manera de conèixer la ciutat i tots els seus racons.

Durant el recorregut, els locutors del programa Chema Font i Borja Rigo varen narrar als oients radiofònics i públic present en el bus, tot el paisatge que es veia a través de les finestres del bus i que correspon al recorregut habitual que realitza la línia 29 circular de l'EMT. Van passar per les barriades de Nou Llevant, la Soledat, son Canals, Hostalets, Son Fortesa, Son Oliva, el cementeri, Son Cotoner, etc. A cada barriada, els locutors explicaven alguna anècdota, història macabra o breu capítol de la història de Palma que tenia relació directa amb l'indret on aquell moment passava l'autobús.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.