Setmanari d'informació local - 138 anys

Iglesias (Podemos): «És una vergonya que a Junqueras li demanin 25 anys de presó»

25355
Iglesias en una imatge d'arxiu durant un acte celebrat a Palma. | dBalears/Arxiu

El secretari general d'Unidos Podemos, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dissabte que és una «vergonya» que «els violadors de 'La Manada' fossin condemnats a 9 anys i es trobin actualment en llibertat provisional, mentre que a l'exvicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras la Fiscalia li demani 25 anys de presó.

En un acte per preparar les eleccions vinents municipals de maig de 2019, a les quals Podemos preveu presentar-se en 1.000 municipis com a marca pròpia, el líder del partit ha repetit en diverses ocasions la «vergonya» que sent en veure que «la llei no sigui igual per a tothom».

També ha comparat aquests dos casos amb casos com els dels «titellaires i còmics» que són «jutjats i fins i tot empresonats», i ha reiterat que la situació a Catalunya la resoldran els jutges sinó que haurà de fer-se per vies polítiques. «El conflicte a Catalunya se solucionarà amb diàleg i ho diu algú que no vol que Catalunya se'n vagi», ha afegit.

Al mateix temps, Iglesias ha admès que, arran de la petició de la Fiscalia contra els exdirigents de la Generalitat, l'aprovació dels Pressuposts Generals de l'Estat (PGE) «està més lluny que fa tres dies», fet que li genera «ràbia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.