Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Orquestra Simfònica actua a la presó de Menorca

25347
L’Orquestra Simfònica actua a la presó de Menorca . | dBalears/Arxiu

L'Orquestra Simfònica ofereix, aquest cap de setmana, un concert al Centre Penitenciari de Menorca. Aquest esdeveniment forma part del projecte social de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears i s'emmarca dins els objectius del Pla de Cultura, amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern.

Tal com han assegurat aquest dissabte els organitzadors, «moltes emocions es viuran» al Centre Penitenciari amb la interpretació d'obres com: Don Quijote i Suite Burlesque de G. P. Telemann; Oración del Torero de J. Turina i dos moviments de la Simple Symphony de B.Britten. Cada una de les obres serà objecte d'una petita explicació per part del concertino de l'Orquestra, Smerald Spahiu.

Aquestes activitats s'emmarquen dins els objectius proposats del Pla de Cultura. L'objectiu, segons han explicat, és «promoure la igualtat d'oportunitats en les activitats culturals que tinguin lloc a la comunitat autònoma».

«Estem convençuts de les possibilitats que ofereix la música en el desenvolupament de la societat, a través de competències socials, comunicatives, relacionals i mitjançant activitats de formació artística, d'educació emocional i de difusió cultural», han assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.